Info IslameShqip

5 përfitimet nga blerja e produkteve vendore

1. Shtohet prodhimtaria e kompanive vendore;

2. Shtohet tatimi ndaj shtetit nga prodhimtaria e shtuar dhe e shitur nga kompanit të mëdhaja pastaj nga prodhimtaria e shitur nga kompanit të vogla;

3. Shtohet punësimi, nga shtimi i prodhimtarisë;

4. Shtohet kualiteti nga frika e mos humbjes së klienteve;

5. Dobësohet ekonomikisht armiku;

Povezani Članci

Back to top button