Islamske Teme

Ispovijest bivšeg sihirbaza: Na ovim mjestima džini najviše ulaze u žene

3 min čitanja

Većina mušterija sihirbaza i vračara su naše sestre, kćeri, žene i majke. Slabašne žene. Džini najčešće opsjedaju žene na tri mjesta, što se pokazalo tačnim i u što sam se uvjerio u radu sa opsjednutim ženama. Jednom prilikom došla mi je jedna mlada, neudata žena, opsjednuta šejtanom. Kada je džin progovorio iz nje, upitao sam ga: “Na kojem si je mjestu opsjednuo?”, a on je odgovorio: “Ona je mene napastovala. Ona je meni izložila svoje tijelo,  pokazala mi se.”“Gdje!?”, upitao sam, a on je odgovorio: “Ušla je u kupatilo bacivši odjeću sa sebe i počela se okretati  desno-lijevo pred ogledalom razmišljajući i diveći se svom tijelu.”

Drugu ženu, koja se žalila kako ima padavicu, doveo je muž na liječenje i kada je šejtan progovorio iz nje, rekao je: “Ona je ta koja mi se ponudila.” “Gdje?!”, upitao sam, a on je odgovorio: “Na jednoj zabavi, odnosno na jednoj svadbi.” Džini napadaju mnoge na feštama i zabavama, u salama i prostorijama bruke i sramote, u salama grijeha i razgolićavanja, u sali muzičkih instrumenata, muzike i sramotnog plesa.

Treće mjesto je čaršija. U čaršijama, smijeh, ašikovanje, razgolićenost, požudni pogledi, telefonski razgovori i isprazan govor. Sve ovo izaziva Allahovu srdžbu, a žena na ovim mjestima postaje lahak plijen šejtanu.

Preuzeto sa jednog video predavanja
Obrada: YouTube kanal: Džemat Donji Gostović

Povezani Članci

Back to top button